O proizvodima

Preuzmite PDF katalog

Penezić Univerzal

Penezić

Mikrofiber Kese

Kese za usisivače Penezić

Microfiber Kese za usisivače su relativno nedavni dodatak tržištu usisivača. Izrađene su od sintetičkih vlakana i specijalno su dizajnirani da maksimiziraju protok vazduha dok istovremeno zadržavaju prašinu unutar Kese. Microfiber Kese značajno će smanjiti količinu curenja prašine u Vašem usisivaču i za uzvrat smanjiti frekvenciju zamene iste u odnosu na filterpapirnu vreću. Smanjenje curenja prašine takođe će rezultirati čistijim vazdohom i prostorom!

Microfiber Kese se sastoje od 3 sloja filtrirajućih vlakana. Obezbedjuje bolji protok vazduha u poredjenju sa papirnom vrećom. Samim tim obezbedjuje visoku efikasnost prilikom rada usisivača, drugačije deponuje čestice prašine i time je iskorišćenost same Kese maksimalna, a ne smanjuje efikasnost rada usisivača, već je snaga kontinuiarana dok se vreća puni.

Zbog filtrirajućih slojeva,postoji mala mogućnost pucanja microfiber Kese, stepen filtracije je izuzetan, vazduh je stvarno čist i svež u prostoriji koja se tretira microfiber vrećom za prašinu.

Microfiber vreća je fleksibilna i savršeno odgovara prostoru koji je namenjen za nju unutar usisivača. Zbog toga njena apsorpciona moć velika i ne menja se tako često.

Proporcija u adekvatnom korišćenju microfiber Kese u odnosu na filterpapirnu je minimalna 1:3

Prednosti

Eventualni ostatak ne filtriranih čestica prašine sa našom microfiber vrećom je smanjen skoro na nulu (0,01% ili manje). Polen, grinje, plesni,nemaju šansu da izadju iz usisivača.

Naše Kese povećavaju usisnu moć usisavača za 25% i ne smanjuju je čak i kada su pune. Vaš uređaj će raditi efikasnije i tiše, sa boljim protokom vazduha.

Zbog nekoliko nezavisnih slojeva sa različitim strukturama, performanse usisivača se povećavaju tri puta u poređenju sa tradicionalnim filterpapirnim vrećama

Naš proces proizvodnje je skoro potpuno bez otpada i potpuno čist. Ne stvara nikakvu otpadnu vodu ili gasove. Mi smo efikasni. Microfiber Kese se proizvode ultrazvukom.